Renovering och ledighet

Fredag och snart dags för helg – ska bli så skönt! Har dock inga vidare planer för helgen, förutom att bara ta det lugnt. Njuta av tystnaden hemma, för under hela veckan, både på eftermiddagarna och kvällarna så har vi fått hjälp med byggen. Under i stort sett hela den tiden så har vi haft över hantverkare som har hjälp oss med vår renovering i Ulricehamn. Det har gjort stor skillnad och jag är verkligen glad för att de är här, och det går snabbt för Bygg & Kakelgruppen i Borås AB med arbetet också, det är inte det. Bara att det att man blir väldigt trött när man inte ens kan koppla av när man kommer hem efter jobbet om kvällarna. Har bara helgerna kvar för det nu.

Vet inte hur lång tid det är kvar innan de är klara med renoveringen. Kommer väl ta åtminstone en och en halv vecka till, kanske två, innan de på Bygg & Kakelgruppen i Borås AB i Ulricehamn är färdiga. Det absolut viktigaste som jag vet i alla fall är att jag av den här renoveringen kommer att kunna få ett bra resultat samt en försäkring om att det blir så som jag vill och känner att jag behöver ha det.

Kan varmt rekommendera Bygg & Kakelgruppen i Borås AB om det är någon av er läsare som också vill göra en renovering i ert hem. Varför skjuta upp det när ni kan börja redan i nästa vecka och komma ett steg närmare ert drömhem redan nu.

Hoppas ni alla får en riktigt trevlig helg så hörs vi igen nästa vecka!

Du gillar kanske också...